Hyvää uutta vuotta 2022! Kohti aluevaaleja

Arvoisat Kokoomuslaiset päättäjät ja vaikuttajat

Niin se vuosi 2021 on vihdoinkin tullut päätöspisteeseensä. Tämä vuosi on ollut monella tavalla haastava, raskas, mutta myös onnistumisia sekä pettymyksiä täynnä. Niin se menee. Vuodenkulku on omansa, asiat ja tapahtumat kulkevat siinä omalla tavallaan omaan suuntaansa.

Korona, Suomen hallituksen p√§√§t√∂kset - tai p√§√§tt√§m√§tt√∂myydet - ovat korostetusti vaikuttaneet kansalaisten arkeen, heijastuvat kaikessa laajuudessaan my√∂s varkautelaisten arjessa. Olemme kuitenkin selvinneet tilanteesta ainakin viel√§ kohtuullisin vaurioin, verrattuna moniin muihin kaupunkeihin Suomessa ja Euroopassa. Toivonkin, ett√§ kev√§ttalvi tuo mukanaan jo parempia uutisia koronatilanteen kehittymisest√§ ja voitaisiin avata yhteiskuntaa j√§lleen ainakin ‚ÄĚuuteen normaaliin‚ÄĚ.

Te, kaikki Kokoomusvaikuttajat Varkaudessa ja maakunnassa olette ajaneen kykyjen ja mahdollisuuksien suomin valtuuksin ja velvollisuuksin varkautelaisten parempaa huomista. Siitä suuri kiitos teille kaikille luottamustoimea hoitaneille, yhdistyksen aktiivitoimijoille sekä jäsenille.

Kuntavaalit toivat merkittävän muutoksen päätöksentekorakenteisiin. Kuitenkaan ei olla hukattu taitoa sovitella ja neuvotella tehtävistä päätöksistä eri ryhmien kanssa. Laiha sopu on aina parempi kuin lihava riita.

Nyt kun vuosi 2022 on startannut, käynnistyy myös loppusuora kohti 23.1.2022 järjestettäviä aluevaaleja. Meidän jokaisen aktiivin, jäsenen ja luottamushenkilön pitää pystyä tukemaan, kannustamaan ja tekemään työtä aluevaaliehdokkaiden onnistuneen aluevaalituloksen aikaansaamiseksi.

Täytyy muistaa mistä näissä vaaleissa on kyse. Kyse on kaikkia varkautelaisia koskevista sosiaali- ja terveyspalveluista koko laajuudessaan sekä palo- ja pelastustoimen tulevaisuudesta. Jos emme tätä tiedosta, tuleva muutos iskee rajulla tavalla, ellemme ole valmistautuneet sote-alueiden syntyyn vuoden 2023 alusta.

Loppuun haluan toivottaa kaikille oikein Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Terveisin,
Markku Nikkilä
Varkauden Kokoomus ry.
Puheenjohtaja

MarkkuNikkila.jpg

¬ę Takaisin